WELKOM

Beste ouders, verzorgers,

Dit is de pagina voor groep 1/2D van de Al Ikhlaas. Op deze pagina informeren wij u over deze kleuterklas. Veel kijk- en leesplezier.

Juf Marion

 

Voor- en vroegschoolse educatie

Op klaarvoordestarthaarlem.nl vindt u veel informatie over voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Maar wat is VVE eigenlijk en waarom is het goed voor uw kind?

De ontwikkeling van uw kind kunt u extra stimuleren door hem/haar naar een VVE-locatie te laten gaan. Op Al Ikhlaas werken wij met VVE-programma’s. Dit zijn speciale speel- en leerprogramma’s waarin extra aandacht is voor de (taal)ontwikkeling van uw kind. Onze VVE-scholen werken intensief samen met VVE-peuterspeelzalen en -kinderdagverblijven in Haarlem. In het voorschoolse traject worden kinderen goed voorbereid op de stap naar de basisschool. In de groepen 1 en 2 van onze VVE-school krijgt het VVE-programma een vervolg, zodat uw kleuter een goede start kan maken in groep 3.

Meer weten? Ga dan naar klaarvoordestarthaarlem.nl. Op de site kunt u ervaringen van andere ouders lezen. Ook vindt u er een overzicht met VVE-scholen bij u in de buurt en tips voor thuis.

Huidig thema

De komende weken werken de groepen 1/2 aan: wat eten we vandaag. Dit thema gaat over eten en drinken..

In dit thema zullen wij veel naar de naar eten kijken. Welke soorten hebben wij, hoe wordt het gemaakt en is het eigenlijk wel gezond wat ik eet?

Meer informatie vindt u op uw klassenpagina op www.socialschools.nl